Tehnici de incarcare in mijlocul naturii

February 3rd, 2012 by admin

Iti voi prezenta in continuare un exerciţiu foarte raspandit si usor de realizat.
Puneti palmele de o parte si de cealalta a trunchiului unui copac. In aceasta pozitie vizualizeaza un flux de energie care trece din copac in corpul tau prin palme. Acest flux de energie circula prin tot corpul, ajunge la picioare, apoi este eliberat in pamant. O varianta a acestui exerciţiu este acela de a vizualiza un flux de energie care intra in corpul tau din copac prin mana stanga, apoi este eliberat inapoi in copac prin mana dreapta.
O mare cantitate de energie se gaseste pe varfurile mai putin umblate ale dealurilor si muntilor. Energiile stocate aici sunt pure, neatinse, spre deosebire de energiile din vale care se amesteca intr-o ceata densa. De aceea in vârful unui munte gandim mai clar, avem un sentiment de inaltare. Aflandu-te in varful unui munte si privind in jos vei simti diferenta neta intre cele doua zone de energie.

tehnici de incarcare in mijlocul naturii

Incearca un alt exercitiu de incarcare in mijlocul naturii.

Intr-un spatiu deschis, acoperit cu iarba, intinde-te cu fata in jos. Stai lungit, cu picioarele si mainile intinse, astfel incat toate chakrele sa fie in contact nemijlocit cu pamantul. In aceasta pozitie, imagineaza-ti ca te eliberezi de energiile negative din corpul tau si ca chakrele primesc de la pamant energie pozitiva. Constientizeaza ca ai tot ceea ce it trebuie si ca esti liber sa faci ceea ce doresti. Dupa cateva minute petrecute in aceasta pozitie, te vei simti plin de energie.

One Response to “Tehnici de incarcare in mijlocul naturii”

  1. Daiana C. Says:

    super fain :> place.

Leave a Reply